Wednesday, April 22, 2009

pengubat kerinduan

hmmmm...........lama dah jadi anak terbiar blog ni
maklumla byk anak2 lain yg perlu diberi perhatian
hehe
byk jugak cite yg bersarang dlm kepala
xsabar2 nak dikeluarkan

cite yg mule2 skali
pasal cupcake sedap buatan cik mai
bukan takat sedap je
cantik n comel
diberi option untuk pilih antara dua cupcakes ni


air tangan cik mai

n setelah dipertimbangkan sebaik2nye n sebab yg ni byk kaler pink
bukan sebab huruf R tu ek
cupcake yg ni menjadi pilihan


nikmat x terkata waktu makan cupcake tu
hehe pujian melambung2 untuk cik mai....
lain kali leh buat lagi k
hint ni
asyik ko je bg hint kt aku kn
ni aku nk bg hint kt ko byk2
paham x?
hehe

cite yg kedua
percutian anak2 dara ke PD
bersukaria xhengat dunia



gambar bersukaria di atas banana boat

wlaupun dpt dok dlm boat je
bukan ats banana boat nye
tetap ku rasa seronok
dpt la merasa hasil kona baring si pemandu boat
rasa nak tercampak jantung ke luar

ap2 pun memang seronok sgt di pd
itu je untuk kali ni
buat anak2 yg rindu nak baca hasil tulisan mak kamu ni...
harap terlepas segala kerinduan ;p

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

MaiZatuL said...

erm.....ak phm pujian ko tuh....nak request kek hari jadi la tuh....wahahaha...erm..skrg puji2 jer xcukup....kena blanja mkn br best...hahhahah